Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
stozer15102020b

Rosavec: „Župan Žinić nije hospitaliziran, nalazi se kod kuće…“

PETRINJA – Tijekom svog boravka u Petrinji, zamjenik župana i načelnik Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije Roman Rosavec, osvrnuo se na trenutnu epidemiološku situaciju u našoj županiji.

„Kao i proteklih dana ne bih rekao da je danas nešto poseban dan, danas je 151 novooboljela osoba na području naše županije. Imali smo i neslavnijih rekorda. Sve službe obavljaju svoje aktivnosti. Ono što je ključno i bitno u ovoj situaciji jest da nemamo nekakvo predviđeno i detektirano lokalno žarište, već da se radi o lokalnoj transmisiji naših sugrađana“, rekao je Rosavec.

Ujedno je odgovorio na pitanje kakvo je trenutno zdravstveno stanje župana Ive Žinića koji je pozitivan na koronavirus te je trenutno u izolaciji. „Župan nije hospitaliziran. Tijekom cijelog današnjeg dana, od jutra dolaze razno-razne informacije o njegovoj hospitalizaciji i slično. Nije hospitaliziran, nalazi se kod kuće. Kao i svi drugi ima određene simptome i nadamo se njegovom brzom oporavku“, rekao je Rosavec.

Foto:Arhiva

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X