jasminarobinicskolaklizanja19

Veliko zanimanje za ovogodišnju Školu klizanja

PETRINJA – Tvrtka Poslovne zone Petrinja i ove godine je organizirala na petrinjskom Klizalištu, sada već tradicionalnu Školu klizanja koja je započela 30.prosinca. Kako je istaknula direktorica tvrtke Poslovne zone Petrinja Jasmina Robinić, zanimanje za ovogodišnju Školu klizanja je bio velik.

„Iznenađeni smo velikim brojem prijavljene djece, naravno bilo je tu čak i odraslih. Više od 70 djece se prijavilo u ovogodišnju Školu klizanja koja će trajati do 5.siječnja, a diplome ćemo podijeliti 6.siječnja. Svaki dan je to od 8:30 do 12 sati jer smo ih podijelili u šest grupa po sat vremena. Imamo dva trenera iz Zagreba koji su po zanimanju kineziolozi i koji su stručnjaci u tom svom poslu“, otkriva nam Robinić.

Dodaje kako je ove godine Škola klizanja bila naplatna. „Djeca su podijeljena u manje grupe kako bismo im zapravo omogućili što više individualni rad sa trenerom . Ove godine je Škola klizanja naplatna, 80 kuna za cijeli ciklus, a ostatak nakon toga se odvija redovno po starim terminima“, dodaje Robinić i na kraju ističe kako je u tu cijenu, osim same poduke, uključeno i korištenje klizaljki ukoliko netko od polaznika nije imao svoje vlastite klizaljke.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X