zgradazupanijesmz

Županija raspisala Javni natječaj za financiranje programa i projekata sredstvima za donacije i pokroviteljstva

SISAK – Sisačko-moslavačka županija je raspisala javni natječaj za financiranje programa i projekata sredstvima za donacije i pokroviteljstva iz proračuna Sisačko-moslavačke županije za 2020.godinu. Županija stoga tim povodom poziva udruge i druge organizacije civilnog društva, koje svojim radom doprinose zadovoljenju javnih potreba i ispunjavanju ciljeva i prioriteta definiranih strateškim i planskim dokumentima Sisačko-moslavačke županije, da se prijave.

Županija će financirati programe i projekte za sljedeće aktivnosti : zaštita i promicanje ljudskih prava te unapređenje kvalitete života osoba s invaliditetom i djece s teškoćama u razvoju, osnaživanje djece i mladih za vlastiti razvoj i aktivno djelovanje u društvu, razvoju i promicanju kulture, vjerskih baština i kulturnog amaterizma, tehničkoj kulturi, povećanju životnih standarda umirovljenika i osoba treće životne dobi, razvoju i promicanju športa, jačanja i poticanja na multimedijalne aktivnosti, razvoju dobrovoljnog vatrogastva, jačanja i razvoja gospodarskih, poljoprivrednih i turističkih aktivnosti, prevenciji bolesti i zdravstvenoj zaštiti i knjižničnoj i nakladničkoj djelatnosti.

Najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom projektu je tisuću kuna, a najveći iznos po pojedinačnom projektu je 50 tisuća kuna. Ukupna vrijednost Javnog natječaja iznosi 1,3 milijuna kuna. Natječaj je otvoren od 20.siječnja do iskorištenja planiranih sredstava za donacije i pokroviteljstva u proračunu Županije, najkasnije do 31.prosinca.

Korisnici mogu prijaviti i ugovoriti najviše dva programa, odnosno projekta u sklopu ovog Javnog natječaja. Prijedlozi programa i projekata dostavljaju se isključivo na propisanim obrascima u papirnatom obliku te moraju sadržavati svu potrebnu dokumentaciju propisanu Pravilnikom i Uputama za prijavitelje, koje možete potražiti na web stranicama Sisačko-moslavačke županije.

Više o natječaju doznajte OVDJE.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X